Followers

Wednesday, November 30, 2011

Gambar Kereta Mini Yang Mengancam

cute car 4

Kereta mini memang cantik apa lagi dengan kelebihan yang dimiliki…Salah satunya senang nak cari parking..Lebih2 lagi kalau yg memandu tu gadis cantik yang seksi,mesti tak berkelip mata sang teruna memandang ,jangan kata sang teruna ,atuk tua yang bertongkat pun psti ternganga mulut…huhuhu,,jom kita layan kereta mini yang cun giler kat bawah ni..

cute car 5cute car 6cute car 7cute car 3cute car 8

Gambar Marilyn Monroe, Bruce Lee, Adolf Hitler Jika Masih Hidup

 

Marilyn Monroe youngMarilyn Monroe old

Marilyn Monroe,

bruce lee youngbruce lee old

Bruce Lee

Adolf Hitler youngAdolf Hitler  old

Adolf Hitler

Monday, November 14, 2011

Tujuh keajaiban alam sekitar dunia


Hutan hujan Amazon, Halong Bay di Vietnam dan air terjun Iguazu, Argentina dinamakan sebagai antara tujuh keajaiban alam sekitar dunia yang baharu.. Pulau Jeju, Korea Selatan; Komodo, Indonesia; sungai bawah tanah Puerto Princesa, Filipina dan Table Mountain di Afrika Selatan.juga tercalon
Sumber : kosmo
7 TUJUH KEAJAIBAN ALAM SEKITAR DUNIA
GAMBAR TABLE MOUNTAIN,AFRIKA SELATAN
6 TUJUH KEAJAIBAN ALAM SEKITAR DUNIA
GAMBAR SUNGAI BAWAH TANAH PUERTO PRINCESA,FILIPINA
5 TUJUH KEAJAIBAN ALAM SEKITAR DUNIA
GAMBAR KOMODO,INDONESIA
4 TUJUH KEAJAIBAN ALAM SEKITAR DUNIA
GAMBAR PULAU JEJU KOREA SELATAN
3 TUJUH KEAJAIBAN ALAM SEKITAR DUNIA
GAMBAR AIR TERJUN IGUAZU,ARGENTINA
2 TUJUH KEAJAIBAN ALAM SEKITAR DUNIA
GAMBAR HALONG BAY,VIETNAM

Tuesday, November 1, 2011

(Gambar) Ular Sawa Mati Tercekik?

4961489873_ef056c2f77

4961489957_13cdabb4eb

4961490035_a5640925cd

4961490221_01333d5b5e

4962085256_f8f854033e

(Gambar) Helikopter Sultan Johor - Sutan Ibrahim

4808713757_a66bc882c4

(Gambar) Helikopter Sultan Pahang

4808713639_785f428cf0

4808713693_381345f217

(Gambar) Puting Beliung Berapi di Hawaii

 

4946593971_72842e53fe

(Gambar) Ribut di HELSINKI, Finland. CASH!!

4883856747_c22cb56411

4883856827_39e0d6dcc9

4884459418_8d25a10648

4884459482_5a802050ee

4884459596_e8dc26715b

Gambar banjir di thailand

130702748APTOPIX Thailand FloodsAPTOPIX Thailand FloodsAPTOPIX Thailand FloodsAPTOPIX Thailand FloodsThailand FloodsThailand FloodsThailand FloodsThailand FloodsThailand FloodsThailand Floods

ShareThis

pop 1

Terpelik Di Rimba